PDX Urban Residence

Rework and renovation of a modern Southeast Portland condo

The exposed and refinished concrete floors blur the boundary between inside and out by extending the visual connectivity to the terrace. This continues further up and over surfaces and forms in the bathroom. Natural and organic materials used throughout the finishes and furnishings bring an earthy ruggedness to contrast the sleek modernism.

LOCATION
Southeast Portland, OR, USA

STATUS
Completed Spring 2021

PROJECT TYPE
Commercial | Exhibition Design

SCOPE:
Concept Development | Space Planning Design | Development | Material Specifications | Project Management

KEY CONTRIBUTORS:
Kaya Construction – Build + Install | Anton Maka Design – Custom Furniture

Dining area + hand crafted table detail

Living area styling details

Floating floor reveal + details

AllEscort